Mindfulyes 

Op de werkvloer

Mindfulness

Op het werk

De meest voorkomende oorzaken van langdurig verzuim zijn: 

Het toepassen van mindfulness op de werkvloer kan deze uitval voorkomen of verkorten. Mindfulyes heeft een speciaal programma voor werknemers ontworpen om de mentale gezondheid te verbeteren en verzuim te beperken: de Mentaal Fit Challenge. 

By Trevor Runner

Upcoming

 

Mentaal Fit Challenge

Online groepsbijeenkomsten 19:30 – 21:00 uur:

03-03-2022

17-03-2022

24-03-2022

07-04-2022

+ Online Academy (zelfstudie)

By Trevor Runner

Statistics

0 %
Van de Nederlanders is zeer vermoeid
0 %
Heeft burn-out symptomen
Productiviteitsstijging van gezonde en vitale werknemers: (15-20%)
20%

Bron: trimbos 

Consultancy

Arts en mindfulness trainer Lisette Willers: “Tijdens mijn consulten in de bedrijfsgeneeskunde spreek ik voornamelijk klanten die uitvallen met klachten als piekeren, slecht slapen en teveel stress. 

Hierbij pas ik geregeld technieken uit de mindfulness toe, die zeer prettig en effectief zijn. Luisteren, niet oordelen, kijken naar mogelijkheden in plaats van beperkingen en het creëren van een optimale werkomgeving en gezondheid zijn van groot belang om het herstel te bevorderen.

Gezond aan het werk en gezonder worden door het werk, is het einddoel.”

Mindfulness als behandeling

“In 2016 rondde ik mijn studie af in Brazilië, aan de universiteit van Rio de Janeiro, afdeling Psychiatrie. De artsen waren erg kundig maar de behandelopties beperkt. Een behandeling bestond uit het geven van medicatie. Er was daarnaast geen ruimte voor therapie of begeleiding op andere vlakken. Mindfulness was onbekend terrein.

Ik besloot een workshop te geven over mindfulness aan alle artsen, verpleegkundigen en professoren. In het begin was er enthousiasme en ook wat terughoudendheid. Terug in Nederland bleek echter al snel dat meerdere artsen in Rio zich aan het verdiepen waren in mindfulness. Nu, een aantal jaren later is mindfulness een vast onderdeel van de behandeling. Artsen en verpleegkundigen zijn mindfulness trainer geworden en veel patiënten zijn gebaat bij de mindfulness technieken. Hierdoor geïnspireerd ben ik in Nederland mijn eigen mindfulness praktijk begonnen.”

Voordeel

Deelnemen aan de mentaal fit challenge samen met een collega of vriend(in)? Dan ontvangen jullie beiden €40,- korting.

Mentaal Fit Challenge

“The key to success and fulfillment in life starts with the awareness of and confidence in your own personal greatness.”

Anonymous

Mindfulness is het bewustzijn dat ontstaat door opzettelijk je aandacht bij iets te houden, in het huidige moment en zonder te oordelen. Door een combinatie van meditatieoefeningen, wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen leer je wat je nodig hebt om voldoening uit je werk te halen en de relatie met jezelf te verbeteren.

De mentaal fit challenge is speciaal bedoeld voor werknemers en gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Het programma is ontworpen en wordt begeleid door Lisette Willers (arts en mindfulness trainer).

Thema’s: naast mindfulness op het werk o.a. relaties, lichaam en beweging en mindful eten. 

Mentaal Fit Challenge

Enthousiast geworden? Meld je dan hieronder aan voor de eerstvolgende challenge.

Start 3 maart 2022. Vol = vol.

Garandeer je plek

€ 190,-

Vul hier uw gegevens in. Na verzending wordt u doorverwezen naar de betaalpagina. Na het voldoen van de betaling krijgt u binnen 1 werkdag meer informatie per e-mail. Bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

Aanmelden 2 personen

€ 300,-

Vul hier uw gegevens in. Na verzending wordt u doorverwezen naar de betaalpagina. Na het voldoen van de betaling krijgt u binnen 1 werkdag meer informatie per e-mail. Bedankt voor het vertrouwen en tot snel!

Mindfulyes voor bedrijven

Een Mentaal Fit Challenge aanbieden aan uw werknemers? Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen

ABOUT US

Mindfulyes richt zich op mindfulness in combinatie met wetenschappelijk onderzoek. Maak kennis met ons

MAP