Inspirerende cursus die prettig en professioneel wordt geleid. Vooral de stiltemiddag vond ik een heel waardevolle ervaring.

L.G. 2018

Dankzij mindfulness ben ik me veel bewuster van mijn gevoelens die op de achtergrond spelen. Lisette geeft de training op een open, betrokken en professionele manier.

M.W. 2018

In een gehaast bestaan leert deze cursus je om stil te staan bij jezelf. Met elke week een andere focus leidt Lisette de cursus op een prettige en professionele manier. 

C.W. 2018

Door het volgen van de cursus van 22 mei is een wereld voor mij opengegaan. Lisette is een bekwame trainer die niet alleen maar een rustgevende stem heeft maar ook de goede woorden kiest om de cursist optimaal te begeleiden. Dank je wel Lisette en tot binnenkort voor de volgende training.

C.E. 2018

Met gemengde gevoelens ben ik begonnen aan de cursus “Mindfulness”. Nu….. aan het eind van de acht lessen, heb ik geïnformeerd naar vervolg lessen. Ik heb veel geleerd en ik denk dat ik een beetje veranderd ben.

E.H.W.. 2018

Met makkelijke oefeningen en met veel aandacht voor de vanzelf opkomende gedachte stroom is het door de cursus Mindfulness mij gelukt om te mediteren. Chapeau Lisette het waren inspirerende avonden. Dank je.

L.L. 2018