[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.92″ background_image=”http://mindfulyes.nl/wp-content/uploads/2018/04/Image-1.jpg” custom_padding=”53px|0px|46px|0px”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_testimonial author=”Jon Kabat-Zinn” background_layout=”light” _builder_version=”3.0.92″ text_orientation=”center”]

Onbewustzijn kan er de oorzaak van zijn dat we geen contact hebben met ons lichaam en de signalen en boodschappen ervan. Dit kan tot veel lichamelijke problemen leiden. Je gezondheid en de kwaliteit van je leven verbeteren is iets wat staat of valt met naar je eigen lichaam leren luisteren.

[/et_pb_testimonial][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”] [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.92″ custom_padding=”36px|0px|27px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.0.92″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.92″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″]

Mindfulness is geschikt voor een breed publiek. De huidige maatschappij vraagt veel van ons: we zijn tijdens een dag zoveel bezig met doen, dat er nauwelijks nog tijd is om te zijn. Hierbij kan mindfulness een rustpunt zijn, een moment om tot jezelf te komen.

Mindfulness kan onder andere helpen bij:

Kijk bij het kopje ‘Wetenschappelijk onderzoek’ voor een overzicht van de effecten en werking van mindfulness. Twijfel je of mindfulness voor jou geschikt is? Neem dan contact op via het contactformulier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]